A moj Kadet przejezdzal 100tys km i zerowal mu sie licznik, wiec zawsze mial co najwyzej 99tys km przebiegu ;P
[O2] Książka do Skoda Octavia II wyd.WKŁ
Zwiń
X
-
[O2] Książka do Skoda Octavia II wyd.WKŁ
witam
być może i odkopuje stare tematy ale to dlatego że nic nie znalazłem, przeszukałem forum i znalazłem tylko oryginalną instrukcje obsługi O2, ale nigdzie nie ma książki z serii "Sam naprawiam" wyd WKŁ. do O2, czy posiada może ktoś tą książkę w wersji elektronicznej?
poszukuje jej ponieważ w mojej O2 z 2007 z przebiegiem niecałe 40tys. (dziwne przy tym przebiegu)padło sprzęgło lub skrzynia dopiero jak się wezmę za robotę to zobaczę co tam się stało, a chciałbym zobaczyć co piszą ciekawego w tej książce na ten temat.
Pozdrwiam
-
-
w 1.9 TDI podłączając VCDS'a można sprawdzić z dość dużym prawdopodobieństwem, faktyczny przebieg bo jest on też zapisywany bodajże w sterowniku silnika.- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
Jac_ek, nie byłbym tego taki pewnien, nie ma na rynku urządzenia które zczyta przebieg z EDC-16 czyli np O2 chyba że jestem zacofany ale sam próbowałem VCDS i mi się nie udało, co innego w O1.Była O1 130/280 powered by turbodiesel.pl
Była O2 143/305 powered by turbodiesel.pl
Jest O1 1.6 BFQ
Komentarz
-
-
nie dalej jak wczoraj (tzn przed wczoraj) widziałem na własne oczy taki odczyt ;-) - Kropeck był "sprawcą"
Zobacz tu http://forum.octaviaclub.pl/viewtopi...=455733#455733
3 ostatnie posty- O2FL Combi 1.4TSI DSG , [SPRZEDAM]--> ramka do SWING/BOLERO - WOOD
Komentarz
-
-
mam hexa z 704.1 i nie chce mi z czytać przebiegu z edc, a co do przebiegu jestem pewien na 99.9% auto wyjechało z salonu w połowie grudnia a u mnie stało już w lutym 2008 przy zakupie miało troszkę ponad 3tys a aktualnie ma niecałe 40tys, tylko że w temacie nie chodzi o przebieg, a tylko o książkę.
Komentarz
-
Komentarz